23/10/18

Noord-Holland is ons werkgebied

Waar u ook bent in Noord-Holland, u zit in ons werkgebied. 24 uur per dag is er een gediplomeerde glaszetter bij u in de buurt. U kunt ons altijd bereiken, ook 's nachts en in de weekenden. We werken vanuit Zwaag en Schagen, dit betekent dat de reistijd naar iedereen in Noord-Holland maximaal 1 uur bedraagt.

Als u onverwachts schade heeft opgelopen aan uw ruit, kunt u ons ten alle tijden bellen. We snappen hoe vervelend het is als u op een laat tijdstip met glasproblemen komt te zitten. Glasschade die door iemand anders is veroorzaakt of per ongeluk door u, maken wij ons probleem. Waar u ook zit in ons werkgebied, wij helpen u uw glasschade te herstellen.

Uw voordelen

  • 24-uursservice
  • Ervaren en gediplomeerde glaszetter
  • 24/7 gratis bereikbaar
  • Vele glasconstructies mogelijk
  • Snel en vakkundig geholpen

In ons Noord-Hollandse werkgebied zijn we een grote en professionele specialist op het gebied van glasschade. De Glaswacht verzorgt ook houtrotreparatie en kozijnrenovatie. Iedereen in Noord-Holland wordt snel geholpen omdat we een 24-uursservice hebben. Ook middenin de nacht en in de weekenden zijn we binnen 24 uur bij u.

Voorkom ergere schade. Bel ons op het gratis telefoonnummer: 0800-2354527. We zijn u direct van dienst en zijn snel bij u ter plaatse.


GLASSCHADE? DIRECT ACTIE!

0800 - 2354527


Bel ons direct bij glasschade op het GRATIS telefoonnummer: 0800-2354527.
De Glaswacht is 24 uur per dag bereikbaar. Onze glaszetters zijn altijd onderweg en komen zo snel mogelijk naar u toe, zodat u vlot weer een veilige ruit heeft.