24-uurs glasservice voor al uw glasschade

Waar u ook zit in Noord-Holland, met onze 24-uursservice wordt u snel geholpen. Schade is vervelend, zeker als u er laat in de avond of in het weekend achter komt.

De voordelen

  • Scherp geprijsd glasschadeherstel
  • 24 uur per dag bereikbaar, ook in het weekend
  • Vakkundige en gediplomeerde glaszetters
  • De Glaswacht staat ook bij glasschade voor snelle service, kwaliteit en deskundigheid.
  • Werkzaam in heel Noord-Holland
  • Op uw verzoek doen wij de afhandeling met uw verzekering

Figuurglas, dubbel glas en vele andere glassoorten zijn onze specialiteit. Voor al uw glasschadeherstel vragen bent u bij ons aan het juiste adres. We helpen u graag.

Neem snel contact op

Voor al uw glasschade herstel verzoeken, belt u ons op het gratis telefoonnummer: 0800-2354527. We komen indien mogelijk direct bij u ter plaatse waardoor u weer een veilige ruit heeft.

GLASSCHADE? DIRECT ACTIE!

0800 - 2354527


Bel ons direct bij glasschade op het GRATIS telefoonnummer: 0800-2354527.
De Glaswacht is 24 uur per dag bereikbaar. Onze glaszetters zijn altijd onderweg en komen zo snel mogelijk naar u toe, zodat u vlot weer een veilige ruit heeft.
Onze glassoorten :
wij hebben een breed assortiment.
Dubbelglas

Wat houdt in de winter de kou buiten en de warmte binnen? En in de zomer de koelte binnen en de hitte van de zon buiten? Dat is dubbelglas. Meer weten? Neem vooral contact met ons op!

bekijken
beste keuze
HR++ glas

Optimaal comfort door super isolatie. Dat is HR++. Leverbaar in diverse uitvoeringen. En gegarandeerd een besparing van uw energieverbruik en dus een lagere gasrekening.

bekijken
Figuurglas

Ribbels, bobbels, vierkanten en rondjes? Glas met structuur of reliëf? Dat is figuurglas. Honderden kleuren en structuren zijn te bestellen. Doorzichtig, gefigureerd en gezandstraald.

bekijken
Inbraakwerend

Gelaagd glas bestaande uit meerdere glasplaten met een sterke laag folie ertussen. Dat is inbraakwerend glas. Het gaat niet om de dikte, maar om de lagen.

bekijken
Brandwerend glas

Brandwerend glas is bewerkt glas waar extra materialen aan toegevoegd is, en is opgebouwd uit laagjes wat helpt om verspreiding van brand tegen te gaan.

bekijken
Letselveiligheid

Geen rondvliegend glas bij een breuk? Dat is letselveiligheidsglas. Bij schade blijven het kapotte glas aan het elastische folie vastzitten. Veiligheid voor alles.

bekijken
Doorvalveilig glas

Glas zo sterk dat personen er niet doorheen kunnen vallen. Dat is doorvalveilig glas. Bij aanstoten kan wel breken, maar er ontstaan geen openingen.

bekijken