Verzekering 

Glasschade zit in een klein hoekje. Denk aan die voetbal door het raam, of aan het prachtige maar o zo breekbare glas-in-lood in de deur, of aan onstuimig weer en in het rond vliegende takken die door de ruit gaan. Een glasverzekering is in al deze gevallen geen overbodige luxe, neem dan maar van ons aan.

Een glasverzekering sluit u af voor eventuele schade aan de ramen van een woning of bedrijfspand. We hebben het hier dus over glas dat bedoeld is om licht door te laten. Spiegels en aquaria vallen hier niet onder.

Met gemak

Heeft u een glasverzekering? Dan herstelt de Glaswacht niet alleen uw glasschade, maar we nemen u ook al het werk uit handen als het om de verzekering gaat. Wij facturen direct aan uw verzekeraar met wie we nauw in contact staan. Zo heeft u er geen omkijken naar en hoeft u geen kosten voor te schieten. Onze werkzaamheden zijn voor u gratis, één telefoontje is genoeg.

ONLINE GLASSCHADE MELDEN BEL: 0800 – 23 54 527

Met een glasverzekering bespaart u veel tijd, de nodige moeite en eventuele extra kosten. Met slechts één telefoontje naar de Glaswacht handelen wij de schade namelijk voor u af met uw verzekeraar. De Glaswacht kan voor alle verzekeraars herstellen en bij een groot aantal verzekeraars en tussenpersonen hebben we directe contactpersonen en inmiddels veel ervaring en kennis over de afhandeling van glasschades.

De voordelen van de Glaswacht op een rij

  • 24 uur per dag bereikbaar
  • volledige afhandeling met verzekering of tussenpersoon
  • een flinke besparing van tijd en moeite
  • kosten voorschieten is niet nodig
  • afhandeling van schades bij alle verzekeraars en tussenpersonen
  • jarenlange ervaring
glasschade melden

GLASSCHADE? DIRECT ACTIE!

0800 - 2354527


Bel ons direct bij glasschade op het GRATIS telefoonnummer: 0800-2354527.
De Glaswacht is 24 uur per dag bereikbaar. Onze glaszetters zijn altijd onderweg en komen zo snel mogelijk naar u toe, zodat u vlot weer een veilige ruit heeft.

fbto logocentraal beheer logo
interpolis logo
Onze glassoorten :
wij hebben een breed assortiment.
Dubbelglas

Wat houdt in de winter de kou buiten en de warmte binnen? En in de zomer de koelte binnen en de hitte van de zon buiten? Dat is dubbelglas. Meer weten? Neem vooral contact met ons op!

bekijken
beste keuze
HR++ glas

Optimaal comfort door super isolatie. Dat is HR++. Leverbaar in diverse uitvoeringen. En gegarandeerd een besparing van uw energieverbruik en dus een lagere gasrekening.

bekijken
Figuurglas

Ribbels, bobbels, vierkanten en rondjes? Glas met structuur of reliëf? Dat is figuurglas. Honderden kleuren en structuren zijn te bestellen. Doorzichtig, gefigureerd en gezandstraald.

bekijken
Inbraakwerend

Gelaagd glas bestaande uit meerdere glasplaten met een sterke laag folie ertussen. Dat is inbraakwerend glas. Het gaat niet om de dikte, maar om de lagen.

bekijken
Brandwerend glas

Brandwerend glas is bewerkt glas waar extra materialen aan toegevoegd is, en is opgebouwd uit laagjes wat helpt om verspreiding van brand tegen te gaan.

bekijken
Letselveiligheid

Geen rondvliegend glas bij een breuk? Dat is letselveiligheidsglas. Bij schade blijven het kapotte glas aan het elastische folie vastzitten. Veiligheid voor alles.

bekijken
Doorvalveilig glas

Glas zo sterk dat personen er niet doorheen kunnen vallen. Dat is doorvalveilig glas. Bij aanstoten kan wel breken, maar er ontstaan geen openingen.

bekijken