Verzekering 

Als u een glasverzekering heeft voor uw eigen pand of woning herstellen wij uw glasschade en facturen deze direct aan uw verzekering. U heeft hier dus geen omkijken meer naar en hoeft geen bedragen voor te schieten. De werzkaamheden zijn voor u dan gratis en één telefoontje is genoeg.

Voordelen van een glasschade afhandeling via uw verzekering

U laat ons het werk doen om alles omtrent uw verzekering zo snel en juist mogelijk af te handelen. Dit bespaart u tijd en moeite. Voor meerdere klanten hebben we al de afhandeling via hun verzekering gedaan. Omdat we samenwerken met een groot aantal  verzekeraarshebben we veel ervaring en kennis over de afhandeling van glasschades met verzekeraars en tussenpersonen.

  • Op uw verzoek handelen wij het voor u af met verzekering of tussenpersoon
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • U bespaart veel tijd en moeite
  • U hoeft geen bedragen voor te schieten
  • Bij alle verzekeraars kunnen wij de schade afhandelen
  • Jarenlange ervaring


glasschade melden

GLASSCHADE? DIRECT ACTIE!

0800 - 2354527


Bel ons direct bij glasschade op het GRATIS telefoonnummer: 0800-2354527.
De Glaswacht is 24 uur per dag bereikbaar. Onze glaszetters zijn altijd onderweg en komen zo snel mogelijk naar u toe, zodat u vlot weer een veilige ruit heeft.
Onze glassoorten :
wij hebben een breed assortiment.
Dubbelglas

Wat houdt in de winter de kou buiten en de warmte binnen? En in de zomer de koelte binnen en de hitte van de zon buiten? Dat is dubbelglas. Meer weten? Neem vooral contact met ons op!

bekijken
beste keuze
HR++ glas

Optimaal comfort door super isolatie. Dat is HR++. Leverbaar in diverse uitvoeringen. En gegarandeerd een besparing van uw energieverbruik en dus een lagere gasrekening.

bekijken
Figuurglas

Ribbels, bobbels, vierkanten en rondjes? Glas met structuur of reliëf? Dat is figuurglas. Honderden kleuren en structuren zijn te bestellen. Doorzichtig, gefigureerd en gezandstraald.

bekijken
Inbraakwerend

Gelaagd glas bestaande uit meerdere glasplaten met een sterke laag folie ertussen. Dat is inbraakwerend glas. Het gaat niet om de dikte, maar om de lagen.

bekijken
Brandwerend glas

Brandwerend glas is bewerkt glas waar extra materialen aan toegevoegd is, en is opgebouwd uit laagjes wat helpt om verspreiding van brand tegen te gaan.

bekijken
Letselveiligheid

Geen rondvliegend glas bij een breuk? Dat is letselveiligheidsglas. Bij schade blijven het kapotte glas aan het elastische folie vastzitten. Veiligheid voor alles.

bekijken
Doorvalveilig glas

Glas zo sterk dat personen er niet doorheen kunnen vallen. Dat is doorvalveilig glas. Bij aanstoten kan wel breken, maar er ontstaan geen openingen.

bekijken