ons vak

Ons vak dat is millimeter werk!Glaszetten is een vak. En niet zomaar een vak. Wij vinden het al ruim tien jaar het mooiste vak dat er is. Waarom we dat vinden?

OVer ons vak

Het lijkt heel eenvoudig, maar niets is minder waar. Het zetten van glas is millimeter werk en vergt opperste concentratie zowel bij het opmeten, het maken, als bij het plaatsen van het glas. Elk detail moet kloppen, altijd.

Maar dit is nog niet alles. Denk eens aan de plekken waar we komen. Van nieuwbouwprojecten, tot herenhuizen aan de gracht in Amsterdam en prachtige kerken op het platteland. Van kantoorpanden, tot boerderijen en rijtjeshuizen.

En dan het glas zelf. Van projecten met honderden ramen, tot één enkel voordeur glas en een winkelruit. Van kleine zolderramen tot schuifpuien en patrijspoorten. Ze komen allemaal voorbij. Mooi toch?

Onze glaszetters vinden van wel. Allemaal hebben zij hun vakdiploma gehaald en allemaal zijn ze met vlag en wimpel daarvoor geslaagd. Met veel plezier en passie, maar vooral met veel precisie voeren zij iedere dag hun werk uit. En daar zijn ze trots op. Terecht.

Overigens kunnen zij niet zonder de ondersteuning van ons digitale systeem en de collega’s op kantoor. Samen vormen ze een geoliede machine en dat zult u merken. In snelheid, in vakkundigheid, in service én in prijs. En daarom mogen wij ons dé glasexpert van Noord-Holland noemen.  

De Glaswacht. Aangenaam!Neem contact op met de glaswacht

GLASSCHADE? DIRECT ACTIE!

0800 - 2354527


Bel ons direct bij glasschade op het GRATIS telefoonnummer: 0800-2354527.
De Glaswacht is 24 uur per dag bereikbaar. Onze glaszetters zijn altijd onderweg en komen zo snel mogelijk naar u toe, zodat u vlot weer een veilige ruit heeft.