Snel een professionele glaszetter?

Vakmensen, dat zijn onze glaszetters. Met de nodige ervaring. Maar ze zijn ook nog eens snel.
U kunt 24/7 op ze rekenen!

de glaszetters van de Glaswacht

Het zetten van glas is millimeter werk en vergt opperste concentratie zowel bij het opmeten, het maken, als bij het plaatsen van het glas. Elk detail moet kloppen, altijd.

Onze glaszetters hebben allemaal hun vakdiploma gehaald en allemaal zijn ze met vlag en wimpel daarvoor geslaagd.

Met veel plezier en passie, maar vooral met veel precisie voeren zij iedere dag hun werk uit. En daar zijn ze trots op. Terecht.

Overigens kunnen zij niet zonder de ondersteuning van ons digitale systeem en de collega’s op kantoor. Samen vormen ze een geoliede machine en dat zult u merken.

In snelheid, in vakkundigheid, in service én in prijs, daarin zijn we sterk. En daarom mogen wij ons dé glasexpert van Noord-Holland noemen. De Glaswacht. Aangenaam!

contact

GLASSCHADE? DIRECT ACTIE!

0800 - 2354527


Bel ons direct bij glasschade op het GRATIS telefoonnummer: 0800-2354527.
De Glaswacht is 24 uur per dag bereikbaar. Onze glaszetters zijn altijd onderweg en komen zo snel mogelijk naar u toe, zodat u vlot weer een veilige ruit heeft.
Onze glassoorten :
wij hebben een breed assortiment.
Dubbelglas

Wat houdt in de winter de kou buiten en de warmte binnen? En in de zomer de koelte binnen en de hitte van de zon buiten? Dat is dubbelglas. Meer weten? Neem vooral contact met ons op!

bekijken
beste keuze
HR++ glas

Optimaal comfort door super isolatie. Dat is HR++. Leverbaar in diverse uitvoeringen. En gegarandeerd een besparing van uw energieverbruik en dus een lagere gasrekening.

bekijken
Figuurglas

Ribbels, bobbels, vierkanten en rondjes? Glas met structuur of reliëf? Dat is figuurglas. Honderden kleuren en structuren zijn te bestellen. Doorzichtig, gefigureerd en gezandstraald.

bekijken
Inbraakwerend

Gelaagd glas bestaande uit meerdere glasplaten met een sterke laag folie ertussen. Dat is inbraakwerend glas. Het gaat niet om de dikte, maar om de lagen.

bekijken
Brandwerend glas

Brandwerend glas is bewerkt glas waar extra materialen aan toegevoegd is, en is opgebouwd uit laagjes wat helpt om verspreiding van brand tegen te gaan.

bekijken
Letselveiligheid

Geen rondvliegend glas bij een breuk? Dat is letselveiligheidsglas. Bij schade blijven het kapotte glas aan het elastische folie vastzitten. Veiligheid voor alles.

bekijken
Doorvalveilig glas

Glas zo sterk dat personen er niet doorheen kunnen vallen. Dat is doorvalveilig glas. Bij aanstoten kan wel breken, maar er ontstaan geen openingen.

bekijken