Dubbel glas met subsidie?

Wist u dat u als particulier een subsidie kunt aanvragen wanneer u uw (koop)woning wilt isoleren met bijvoorbeeld dubbel glas? Daarnaast kan ook een Vereniging van Eigenaren (VvE) een subsidie aanvragen en zijn er mogelijkheden om geld te lenen. Ook in 2020 zijn er vele gemeenten die diverse budgetten hiervoor beschikbaar stellen.

Heeft u plannen om uw ramen (nog beter) te isoleren? Laat u zich dan goed informeren. Zo kunt u, als er twee of meer isolatiemaatregelen worden uitgevoerd, ongeveer 20 procent subsidie krijgen. Deze subsidie bedraagt maximaal € 10.000. Daarnaast kunt u, als u uw woning zeer energiezuinig of energieneutraal maakt, tevens een bonussubsidie krijgen.

Meer informatie over subsidie mogelijkheden?

NAAM
TELEFOONNUMMER
EmaiLADRES
MELDING

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Dubbel glas met subsidie?

Wist jij dat je als particulier een subsidie kunt aanvragen wanneer je jouw (koop)woning wilt isoleren met bijvoorbeeld dubbel glas? Daarnaast kan ook een Vereniging van Eigenaren (VvE) een subsidie aanvragen en zijn er mogelijkheden om geld te lenen. Ook in 2020 zijn er vele gemeenten die diverse budgetten hiervoor beschikbaar stellen.

Heb je plannen om je ramen (nog beter) te isoleren? Laat je dan goed informeren. Zo kun je, als je twee of meer isolatiemaatregelen laat uitvoeren, ongeveer 20 procent subsidie krijgen. Deze subsidie bedraagt maximaal € 10.000. Daarnaast kun je, als je je woning zeer energiezuinig of energieneutraal maakt, tevens een bonussubsidie krijgen.

Meer informatie over subsidie mogelijkheden?

NAAM
TELEFOONNUMMER
EmaiLADRES
MELDING

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

De ‘Subsidie Energiebesparing Eigen Huis’ (SEEH) is een regeling van de rijksoverheid die tot doel heeft het nemen van energiebesparende maatregelen in bestaande koopwoningen te stimuleren. Voor zowel Verenigingen van Eigenaren, maar ook wanneer je eigenaar én bewoner bent, kent de SEEH verschillende tegemoetkomingen.

Alle voorwaarden om in aanmerking te komen zijn te vinden op de website www.duurzaambouwloket.nl. Door simpelweg het invullen van uw postcode, verschijnt er direct een uitgebreid overzicht met mogelijkheden.

De SEEH is een landelijke regeling die te combineren is met andere subsidies van de gemeente of provincie en bijvoorbeeld met een Energiebespaarlening.

Hoe warm is uw huis?

Naast subsidies verstrekken gemeentes interessante leningen tegen lage rentes om duurzaamheidsverbetering te financieren. Energiebespaarleningen genaamd. Via maandelijkse betalingen van de lening kunnen de kosten worden gespreid. Afhankelijk van de hoogte van het energieverbruik, kan die besparing genoeg zijn om de maandelijkse betaling van de lening te dekken.


isolatieverbetering woning?

Tot slot. Voor de arbeidskosten die gemaakt worden tijdens de plaatsing van woningisolatie wordt een voordeling BTW tarief gehanteerd. De werkzaamheden vallen namelijk in de lagere BTW categorie van 9% in plaats van de gebruikelijke 21%. Nu is dit geen officiële subsidie, maar het levert wel degelijk voordeel op.

Heeft u vragen, bent u benieuwd naar alle voorwaarden en wilt u dus gewoon meer weten? Check dan de websites van de Rijksoverheid en van het Duurzaam bouwloket.

Of neem contact op met de Glaswacht. We weten veel, hebben de nodige ervaring en helpen u graag op (de juiste) weg.

Contact

GLASSCHADE? DIRECT ACTIE!

0800 - 2354527


Bel ons direct bij glasschade op het GRATIS telefoonnummer: 0800-2354527.
De Glaswacht is 24 uur per dag bereikbaar. Onze glaszetters zijn altijd onderweg en komen zo snel mogelijk naar u toe, zodat u vlot weer een veilige ruit heeft.
professionele glaszetter 2
Glaszetter nodig?

Binnen 24 uur komt er een ervaren glaszetter van De Glaswacht bij u langs. Snel en vakkundig wordt het nieuwe glas geplaatst.

Glaszetter nodig?
Glas op voorraad
Alles over glas?

De Glaswacht geeft antwoord op al uw vragen over glas, glasschade, glassoorten, verzekeringen en meer.

Alles over glas?