Noodvoorziening bij glasschade

Glasschade? Dat wil je snel vakkundig laten repareren. Soms kan schade alleen niet gelijk gerepareerd worden en wordt er eerst een noodvoorziening getroffen. Gelukkig heeft ook dit nadeel een voordeel. De kosten voor deze tijdelijke oplossing worden namelijk vaak vergoed door de verzekering.

Plaatsen van een noodvoorziening

Uiteraard doen we altijd ons uiterste best om het glas direct te repareren. Dit lukt echter alleen bij een paar soorten enkelglas. Omdat er tegenwoordig vaak dubbelglas wordt geplaatst, het om een specifiek soort glas gaat wat niet direct voor handen is of wanneer het gaat om een speciale afmeting of, plaatsen onze vakmannen noodvoorzieningen. Op deze manier zorgen we ervoor dat er in ieder geval weer een veilige, wind- en waterdichte situatie is.

Kosten glasreparatie

Voor een noodvoorziening rekent de Glaswacht € 195,00 inclusief btw. Daarnaast berekenen wij een toeslag als de monteur op de volgende tijden komt:

  • Toeslag buiten werktijd (15:30 – 22:00 uur) en zaterdag overdag (7:00 – 18:00) 40% toeslag.
  • Toeslag nachtmelding (22:00 – 7:00 uur), zaterdagavond (18:00 – 22:00 uur), zondag en feestdag 75% toeslag.

De kosten voor het definitieve herstel, dat bespreken we voordat de werkzaamheden starten en berekenen wij nadat het volledige herstelwerk gedaan is. 

Verzekering

Zowel de kosten voor een noodvoorziening, als voor het herstel van de ruit vallen vaak onder de dekking van de opstalverzekering. Weet dat wij de kosten voor herstel rechtstreeks bij de verzekering kunnen indienen. Vul hiervoor het  'meld glasschade online' formulier in.

Ruit kapot in Noord-Holland? Bel 24/7 de Glaswacht!

Waar ook in Noord-Holland, met onze 24-uursservice is hulp snel ter plekke. Heeft u een vraag over het plaatsen van een noodvoorziening? Neem dan contact met ons op.

Neem snel contact op : 0800-2354527

Ruit stuk?

Binnen 24 uur komt De Glaswacht bij u langs. Snel en vakkundig wordt u ruit gerepareerd of vervangen door één van onze vakmensen.

contact
Glas reparatie Glaswacht
Dubbel glas lek?

Dubbel glas is lek wanneer er vocht tussen het glas is gekomen. Onderneem direct actie om grotere schade te voorkomen.

contact

GLASSCHADE? DIRECT ACTIE!

0800 - 2354527


Bel ons direct bij glasschade op het GRATIS telefoonnummer: 0800-2354527.
De Glaswacht is 24 uur per dag bereikbaar. Onze glaszetters zijn altijd onderweg en komen zo snel mogelijk naar u toe, zodat u vlot weer een veilige ruit heeft.
Onze glassoorten
Wij hebben een breed assortiment. Kwaliteit gegarandeerd.
standaard
Dubbelglas

Wat houdt in de winter de kou buiten en de warmte binnen? En in de zomer de koelte binnen en de hitte van de zon buiten? Dat is dubbel glas. Meer weten? Neem vooral contact De Glaswacht!

bekijken
beste keuze
isolerend
HR++ glas

Optimaal comfort door super isolatie. Dat is HR++. Leverbaar in diverse uitvoeringen. En gegarandeerd een besparing van uw energieverbruik en dus een lagere gasrekening.

bekijken
decoratief
Figuurglas

Ribbels, bobbels, vierkanten en rondjes? Glas met structuur of reliëf? Dat is figuurglas. Honderden kleuren en structuren zijn te bestellen. Doorzichtig, gefigureerd en gezandstraald.

bekijken