Dubbel glas plaatsen in uw woning of bedrijf?

Houdt de kou buiten en de warmte binnen met dubbelglas in de winter en houd in de zomer de koelte binnen en de hitte van de zon buiten.

Meer weten?
Neem vooral contact op met De Glaswacht!

voordelen Dubbelglas

Dubbelglas houdt in de winter de kou buiten en de warmte binnen. En doet in ze zomer exact het tegenovergestelde. Het hele jaar door een aangename temperatuur binnen, daar zorgt dubbelglas voor.

Maar er zijn nog meer voordelen te ontdekken. Zo is dubbelglas geluids- en inbraakwerend, letsel veilig en bovendien energiezuinig.

Meer weten over de mogelijkheden voor uw woning of (bedrijfs)pand? We komen langs en geven u graag geheel vrijblijvend advies.Neem dus snel contact op!

Offerte aanvragen

Screenline Isolatieglas

Bij 'Screenline Isolatieglas' zit de zonwering of raamdecoratie tussen het glas gemonteerd. Nooit meer jaloezieën stofvrijmaken is één van de grootste voordelen van dit dubbele glas dat te combineren is met Hoog Rendement Isolatieglas, veiligheids isolatieglas en zelfs zonwerende coatings. Eenvoudig te bedienen en leverbaar in diverse kleuren. Ideaal voor keuken en badkamer.

Isolatieglas Safe HR

De functionaliteiten van Hoog Rendements dubbel glas én veiligheidsglas gecombineerd. Dat is 'Isolatieglas Safe HR'. Dankzij een warmte reflecterende coating heeft dit dubbelglas uitstekende isolerende eigenschappen, zonder afbreuk te doen aan de transparantie van de beglazing. Bovendien profiteert u gedurende de winter, met een laagstaande zon, optimaal van de invallende zonnestraling. Een win-win.

Isolatieglas Standaard

Als Standaard dubbel glas leveren wij het product Isolide van Scheuten. Door het toepassen van dubbelglas heeft u een aanzienlijk betere isolatie dan enkelglas. Deze isolatiewaarde kan worden verhoogt door Hoog Rendement Isolatieglas toe te passen.

Isolatieglas Hoog Rendement

Als Hoog Rendement (HR++) dubbel glas leveren wij het product Isolide® Superplus van Scheuten. Dit product bezit dankzij een warmte reflecterende coating uitstekende isolerende eigenschappen, zonder afbreuk te doen aan de transparantie van de beglazing. Daarnaast profiteert u door de goede isolatie van een besparing in uw energieverbruik en dus een lagere gasrekening.

Isolatieglas Safe Standaard

Is veiligheid dubbelglas leveren wij het product Isolide® Safe van Scheuten. Bij dit product, waarbij tenminste één van de glasbladen van het type Multisafe® gelaagd veiligheidsglas is. Het is letselvoorkomend, omdat na breuk de fragmenten aan een elastische pvb-folie vast blijven zitten. Hierdoor is het product niet alleen isolerend, maar ook letselveilig, doorvalveilig, doorbraakvertragend, kogelwerend en eventueel geluidswerend.

Isolatieglas Zonwerend zonreflecterend

Het zogenaamde vier seizoenen glas. Zonwerend of zonreflecterend dubbelglas is isolatieglas dat is voorzien van een zeer speciale zonwerende coating, die tevens warmte isolerende eigenschappen bezit. Wij leveren als zonwerende beglazing Isolide® Briljant van Scheuten. Dit product is in staat het daglicht in ruime mate toe te laten en tegelijkertijd het merendeel van de zonnestraling(warmte) tegen te houden.

GLASSCHADE? DIRECT ACTIE!

0800 - 2354527


Bel ons direct bij glasschade op het GRATIS telefoonnummer: 0800-2354527.
De Glaswacht is 24 uur per dag bereikbaar. Onze glaszetters zijn altijd onderweg en komen zo snel mogelijk naar u toe, zodat u vlot weer een veilige ruit heeft.
Onze glassoorten
Wij hebben een breed assortiment. Kwaliteit gegarandeerd.
Dubbelglas

Wat houdt in de winter de kou buiten en de warmte binnen? En in de zomer de koelte binnen en de hitte van de zon buiten? Dat is dubbel glas. Meer weten? Neem vooral contact De Glaswacht!

bekijken
beste keuze
HR++ glas

Optimaal comfort door super isolatie. Dat is HR++. Leverbaar in diverse uitvoeringen. En gegarandeerd een besparing van uw energieverbruik en dus een lagere gasrekening.

bekijken
Figuurglas

Ribbels, bobbels, vierkanten en rondjes? Glas met structuur of reliëf? Dat is figuurglas. Honderden kleuren en structuren zijn te bestellen. Doorzichtig, gefigureerd en gezandstraald.

bekijken
Inbraakwerend

Gelaagd glas bestaande uit meerdere glasplaten met een sterke laag folie ertussen. Dat is inbraakwerend glas. Het gaat niet om de dikte, maar om de lagen...

bekijken
Brandvertragend

Bij brand mag het glas niet uit elkaar vallen, de naden geen vlammen of rook doorlaten en temperatuurstijging tegen houden. Dat is brandvertragend glas.

bekijken
Letselveilig

Geen rondvliegend glas bij een breuk? Dat is letselveiligheidsglas. Bij schade blijven het kapotte glas aan het elastische folie vastzitten. Veiligheid voor alles.

bekijken
Doorvalveilig

Glas zo sterk dat personen er niet doorheen kunnen vallen. Dat is doorvalveilig glas. Bij aanstoten kan wel breken, maar er ontstaan geen openingen.

bekijken