Ruitbreuk?

Binnen 24 uur komt er een ervaren glaszetter bij u langs. De glaszetter van De Glaswacht plaatst snel en vakkundig uw nieuwe glas.

Ruitschade

Glasschadebeheer vergt unieke kennis waarbij preventief werken u het meeste voordeel oplevert. Door onze jarenlange ervaring zijn we in staat om precies aan te geven hoe schade voorkomen kan worden of de risico's zoveel mogelijk beperkt. Deze extra service is van grote toegevoegde waarde voor o.a. woningcorporaties, verenigingen van eigenaren en vastgoedbeheerders.

Glasschadebeheer is meer dan alleen het herstellen van glasschade. Het begint altijd bij het vooraf in kaart brengen hoe we schade kunnen voorkomen. We doen uitgebreid onderzoek naar hoe u zo min mogelijk kans heeft op schade. Elk jaar wordt van de schades een managementoverzicht gemaakt van de geleden schades en wordt er een advies gemaakt om deze te voorkomen of te beperken.

Met het glasschadebeheer van De Glaswacht bent u optimaal voorbereid op het voorkomen van glasschade.


Direct ruitschade melden

GLASSCHADE? DIRECT ACTIE!

0800 - 2354527


Bel ons direct bij glasschade op het GRATIS telefoonnummer: 0800-2354527.
De Glaswacht is 24 uur per dag bereikbaar. Onze glaszetters zijn altijd onderweg en komen zo snel mogelijk naar u toe, zodat u vlot weer een veilige ruit heeft.
Onze glassoorten :
wij hebben een breed assortiment.
Dubbelglas

Wat houdt in de winter de kou buiten en de warmte binnen? En in de zomer de koelte binnen en de hitte van de zon buiten? Dat is dubbelglas. Meer weten? Neem vooral contact met ons op!

bekijken
beste keuze
HR++ glas

Optimaal comfort door super isolatie. Dat is HR++. Leverbaar in diverse uitvoeringen. En gegarandeerd een besparing van uw energieverbruik en dus een lagere gasrekening.

bekijken
Figuurglas

Ribbels, bobbels, vierkanten en rondjes? Glas met structuur of reliëf? Dat is figuurglas. Honderden kleuren en structuren zijn te bestellen. Doorzichtig, gefigureerd en gezandstraald.

bekijken
Inbraakwerend

Gelaagd glas bestaande uit meerdere glasplaten met een sterke laag folie ertussen. Dat is inbraakwerend glas. Het gaat niet om de dikte, maar om de lagen.

bekijken
Brandwerend glas

Brandwerend glas is bewerkt glas waar extra materialen aan toegevoegd is, en is opgebouwd uit laagjes wat helpt om verspreiding van brand tegen te gaan.

bekijken
Letselveiligheid

Geen rondvliegend glas bij een breuk? Dat is letselveiligheidsglas. Bij schade blijven het kapotte glas aan het elastische folie vastzitten. Veiligheid voor alles.

bekijken
Doorvalveilig glas

Glas zo sterk dat personen er niet doorheen kunnen vallen. Dat is doorvalveilig glas. Bij aanstoten kan wel breken, maar er ontstaan geen openingen.

bekijken
Vacuümglas

BENGglas, dat gehard vacuümglas is, vertegenwoordigt een revolutionaire doorbraak op het gebied van glasisolatie.

bekijken